7.2.13

gadget lover





έχω το τεράστιο ταλέντο, να καταφέρνω να πακετάρω όλο τα gadget του ταξιδιού στην τσάντα πλάτης μου... δεν θυμάμαι πότε ανακάλυψα ότι το έχω ή αν το είχα πάντα αλλά ναι... είναι ένα ταλέντο που δεν το αφήνω ανεκμετάλλευτο





ένα ταξίδι πολλών ωρών με τραίνο ή καράβι αλλά και οι αμέτρητες ώρες στο αεροδρόμιο μεταξύ των πτήσεων χρειάζονται παρέα:



1.            το μικρό σου λάπτοπ

2.            ένα εξωτερικό δίσκο γεμάτο με σειρές και ταινίες

3.            την φωτογραφική σου μηχανή/κάμερα τυλιγμένη σε μία απαλή θήκη για να αποφύγεις τις γρατσουνιές (χρησιμοποίησε μια υφασμάτινη θήκη παπουτσιών)

4.            το mp3/ ipod γεμάτο με μουσική

5.            το κινητό σου

6.            φορτιστή για το λάπτοπ

7.            φορτιστή για το mp3/ ipod

8.            φορτιστή για το κινητό  (η πηγή ζωής των gadget σου)

9.            αντάπτορα για τις πρίζες (intelcom.gr)




 

10.       αν ταξιδεύεις με παρέα και θέλετε να βλέπετε ταινία χωρίς να ενοχλείτε τους συνεπιβάτες σας, υπάρχει αντάπτορας και για αυτό!







   αυτός ο μικρός αντάπτορας από το e-shop.gr θα μπει στη θέση των ακουστικών σας και θα δημιουργήσει χώρο για τα ακουστικά και των δύο (δυο-δυο..)

11.       το μικρό τσαντάκι με τα απαραίτητα: ταυτότητα, διαβατήριο, πορτοφόλι και εισιτήρια



12.       το μαγικό τετραδιάκι με ό,τι πληροφορίες θα χρειαστείς για το ταξίδι (και επειδή είναι τόσο σημαντικό θα έχει ολόκληρο ποστ αφιερωμένο στη συνέχεια... αμέ)










διάλεξε μία τσάντα πλάτης η οποία θα είναι εύκολη στη χρήση –αυτό το μαγικό που κλείνουν/ανοίγουν εύκολα αλλά ταυτόχρονα αισθάνεσαι και ασφαλής- και χωράει τα απαραίτητα για σένα gadget σου..



(και βέβαια, αν είσαι γυναίκα...το μότο είναι ένα: «αν θέλω να το πάρω μαζί μου... θα χωρέσει»)



1 comment :

giotared said...

Η τεράστια ικανοποίηση-ασφάλεια-ετοιμότητα που νιώθεις όταν έχεις ΟΛΑ τα απαραίτητα σε εύκολα προσβάσιμο πακετάρισμα. Η αρχή ενός υπέροχου ταξιδιού!